6 Ιουλ 2009

Aπόλυτη αδυναμία στο ΠΑΣΟΚ να πουν την αλήθεια στους πολίτες.

Την αλήθεια την καταγράφουν τα γεγονότα και δεν την κρύβουν οι λέξεις. Η αλήθεια θέλει πρώτα απ’ όλα πολιτικό θάρρος αλλά αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα 20 χρόνια δείχνουν ότι τους έχει απομείνει μόνο πολιτικό θράσος, ψεύτικες λέξεις και δίψα για άνευ κανόνων εξουσία.

Οι δύο πρώην υπεύθυνοι του ταμείου του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν ως μάρτυρες στον τέταρτο ειδικό ανακριτή Νίκο Ζαγοριανό, σχετικά με την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο κ. Τσουκάτος, ότι το 1999 παρέλαβε ένα εκατομμύριο μάρκα από τα λεγόμενα μαύρα ταμεία της Siemens. Ο κος Τσουκάτος υποστηρίζει ότι τα χρήματα, τα είχε δώσει στο ΠΑΣΟΚ.
Εξερχόμενοι του ανακριτικού γραφείου οι δυο μάρτυρες, ανέφεραν ότι κατέθεσαν στον ανακριτή, ότι ο κ. Τσουκάτος τότε έδινε χρήματα στα ταμεία του κόμματος προερχόμενα από εισφορές, κ.λπ. και ως εκ τούτου δεν μπορούν να γνωρίζουν αν το επίμαχο ποσό κατατέθηκε στα ταμεία του κόμματος και υπό ποια μορφή.
Ο κος Γ. Παπανδρέου στις 02/06/2009, σε μία από τις πολλές προεκλογικές τοποθετήσεις του για το επίμαχο θέμα δήλωνε: «Έγινε εσωτερική έρευνα και δεν διαπιστώθηκε το οτιδήποτε, σε ότι αφορά τις καταγγελίες από πλευράς του κ. Τσουκάτου. Η έρευνα αυτή έγινε, είναι ξεκάθαρη η διαφάνεια με την οποία κάναμε την έρευνα».
Ο κος Παπακωνσταντίνου σε δηλώσεις του προς τους πολιτικούς συντάκτες στις 30/6/09 δήλωσε ότι κατά τον έλεγχο που έχει διενεργηθεί στα ταμεία του ΠαΣοΚ «δεν προέκυψε καμία εισροή χρημάτων, όπως αυτή την οποία περιγράφει ο κ. Τσουκάτος. Τελεία και παύλα».
Είναι ορατό ότι στο ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε απόλυτη αδυναμία να πουν την αλήθεια στους πολίτες. Οι ταμίες δεν αρνούνται την κατάθεση, άρα πως η εσωτερική έρευνα δεν διαπίστωσε οτιδήποτε σύμφωνα με τον κο Παπανδρέου; Ή μήπως κρύβονται πίσω από τις λέξεις όπως ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ;

ΠΗΓΗ: exastal