13 Ιουλ 2009

Γ. Παπανδρέου: "ΘΑ αλλάξουμε την πορεία του τόπου".

Για ιδιαίτερη κρίση την οποία βιώνουν η Ελλάδα και οι Έλληνες έκανε λόγο την Κυριακή το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ανοίγοντας τις εργασίες του 12ου Συμποσίου της Σύμης, που διεξάγεται φέτος στη Σκιάθο.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και κρίση θεσμών και αξιών και κρίση εθνικών θεμάτων.
Έκανε λόγο για τεράστια ανασφάλεια την οποία βιώνει η ελληνική κοινωνία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ανασφάλεια των πολιτών, καθώς δεν έχει ...σχέδιο, βούληση και κουράγιο.
Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του οργανωμένου εγκλήματος, ο κ. Παπανδρέου μίλησε για εξελίξεις που ξαφνιάζουν και για αύξηση διαφθοράς και της εγκληματικότητας σε βαθμό που δημιούργησαν τεράστια κρίση στην κοινωνία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε όλα αυτά στην συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους (!) και στον έλεγχο ορισμένων μέσων ενημέρωσης απο τους ίδιους.
Τόνισε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για βαθιές ...τομές, έχοντας ταυτόχρονα συναίσθηση των ευθυνών του.
Ο κ. Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας ότι "...ως ΠΑΣΟΚ ξέρουμε και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την πορεία του τόπου, και ΘΑ την αλλάξουμε...".

ΠΗΓΗ: gianniotis
______

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Γιώργο κάτι συγκεκριμένο??? Αν μας ρωτήσουν για το σχέδιό σου... τι να τους πούμε???