21 Ιουλ 2009

Σχετικά με την πρόταση της ΠΑΣΚ/ΔΕ να αυτοκαταργηθεί ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ. Κατά μάνα κατά κύρη...


Έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι "δημοκράτες ΠΑΣΚίτες":...Για να αποκατασταθεί η «δημοκρατική τάξη», ζητούμε να παραιτηθεί το μέλος της ΔΑΚΕ από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και να επαναληφθεί η ψηφοφορία, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της πλειοψηφίας...
Συντρόφια το 47% δεν είναι "δημοκρατική τάξη" ;;; Το 47% δεν είναι πλειοψηφία;;;

Τα ίδια σχεδόν λέει και ο αρχηγός σας (Γ.Α.Π. ή Yorgos) για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή θέλει να γίνει πρωθυπουργός (Το θέλει και η μαμά του)!!!


Αλλά ο Δημ. Τσάτσος (πρώην επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ) είπε: Κύριοι του ΠΑΣΟΚ μην κάνετε το Σύνταγμα «περίγελο».
Αν το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιήσει τον Μάρτιο την προεδρική εκλογή για να ρίξει την κυβέρνηση και ψηφίσει εκ των υστέρων τον κ. Κάρολο Παπούλια, θα καταστήσει «ερμηνευτικό περίγελο» το Σύνταγμα, καθώς θα έχει «εξόφθαλμα περιφρονήσει το βαθύτερο νόημά του», υπογραμμίζει σήμερα ο κορυφαίος Συνταγματολόγος κ. Δημήτρης Τσάτσος. Στην βαρύνουσα συνέντευξή του, ο διακεκριμένος καθηγητής και δύο φορές επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, καταρρίπτει και το πολιτικό επιχείρημα του κ. Γιώργου Παπανδρέου ότι θα προκαλέσει εθνικές εκλογές για το συμφέρον της χώρας. «Η επίκληση του εθνικού συμφέροντος δεν μπορεί να εκτοπίσει τις πρόνοιες του Συνταγματικού νομοθέτη που, ούτως ή άλλως, το προσδιορίζουν και το προστατεύουν», επισημαίνει και συνιστά στον κ. Κάρολο Παπούλια «να αρνηθεί την «εργαλειοποίησή» του ως «σκεύος» τεχνάσματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών», προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος του Συντάγματος.

Κύριοι της ΠΑΣΚ μην κάνετε το Συνδικαλισμό «περίγελο».

ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ... ΠΑΣΚίτης της ΟΛΜΕ: Κάντε με Πρόεδρο της ομοσπονδίας. Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα την παράταξή μου...