7 Ιουλ 2009

Έτοιμος να απασφαλίσει ο "στρατηγός". Κανένας "Τερτσέτης" αγωνιστής δεν υπάρχει να μπει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ;

Εάν αντίστοιχος Τσουκάτος (τρίτο πουλάκι δεξιά, στο δεύτερο καλώδιο) καταλόγιζε τόσο βαριές κατηγορίες στη «Νέα Δημοκρατία» σήμερα θα ηχούσαν οι σάλπιγγες της «δημοκρατικής» κολάσεως και θα χτυπούσαν ασταμάτητα τα σήμαντρα της «σοσιαλιστικής» κάθαρσης. Αμ δε! Χάσατε. Οι καταγγελίες αφορούν την τρισμέγιστη «δημοκρατική παράταξη»…. Τουτέστιν, «άκρα του τάφου σιωπή» ή καμιά μικρή ξεπέτα αναφορά στα πασοκικά δελτία των οχτώ, έτσι για να μην τους κράξουν!!!! Αυτό θα πει Πασόκ και «δημοκρατική» ενημέρωση. ως «αγαθό» φυσικά που δεν αφορά τη δημοκρατία και τον πολίτη αλλά ως «προϊόν» που αποσκοπεί στον έλεγχο των πολιτών και των εξελίξεων.
Πίσω από τα στημένα και υποκριτικά χαμογελάκια Τσίμα και τα ειρωνικά αντιδεξιά σχόλια Μακρής, υπάρχει μαυρίλα και καταχνιά που κρύβει επιμελώς τις βρωμιές του συστήματος Πασόκ και στοχεύει ανηλεώς σε λεμονοστίφτες, πλυντήρια πιάτων και τα εκατό χιλιάρικά του Παυλίδη. Θα θυμόσαστε τι γινότανε γι’ αυτά τα εκατό χιλιάρικα και πόσες δακρύβρεχτες αναλύσεις ηθικής «παίχτηκαν» στα δελτία για να εμπεδώσει ο καθείς ότι η ΝΔ δεν δικαιούται να επικαλείται επιχειρήματα υπέρ της διαφάνειας και ηθικά πλεονεκτήματα. Κάτω απ’ το άγρυπνο μάτι των «μεγάλων συμφερόντων» παίζεται στις ενημερωτικές εκπομπές και τα υποτίθεται ενημερωτικά blogs το δράμα του ηθικότερου. Χωρίς να διευκρινίζονται ποτέ οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για να χρηστεί κάποιος ανήθικος! Αυτά είναι τα ψιλά γράμματα των «δανείων» που επισυνάπτουν δέκα μήνες τώρα οι δυνάμεις του «πανελλήνιου σοσιαλισμού» από τους χορηγούς του κόμματος. Μεγαλοεφοπλιστές, μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοκατασκευαστές. Συμφέροντα που θεωρητικά στηρίζουν τη δεξιά αλλά πρακτικά τα δίνουν όλα στις «μεγάλες και μικρές δημοκρατικές δυνάμεις», Πασόκ, Σύριζα και προσφάτως Οικολόγους και λοιπούς μόγγολους ακτιβιστές που δεν θέλουν να βλέπουν καθόλου τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. Αφού δε γουστάρουν Καραμανλή τότε είναι «δημοκράτες» και παλεύουν για την απελευθέρωση του ελληνικού λαού από τη "δεξιά σκλαβιά"!
Εσείς κρατήστε μερικά διαμάντια Τσουκάτου που δεν θέλουν με τίποτα να γνωρίζετε τα σκοτεινά γραφεία των συμφερόντων:
«….επίσημη θέση του Κόμματός μου υπήρξε πως “απ' τα τηρούμενα βιβλία και στοιχεία δεν προκύπτει η κατάθεση του ποσού στο ταμείο”». ….. Είναι γνωστό στους “παροικούντες στην Ιερουσαλήμ” πως άλλη η εικόνα των βιβλίων και άλλη η πραγματικότητα του ταμείου.
Η νέα ηγεσία όμως του κόμματος όφειλε να ζητήσει τ' ανεπίσημα στοιχεία της αντίστοιχης περιόδου…. Πάνω απ' όλα -θεωρώ- έπρεπε να ακούσει και μένα.
Γνωρίζουν οι πάντες άριστα πως καμιά μεγάλη χορηγία (άνω του τότε νομίμου ορίου των 10.000.000 δρχ. και σήμερα των 15.000 ευρώ), δεν αναγραφόταν στα επίσημα βιβλία. Άλλωστε και οι μεγάλοι χρηματοδότες έθεταν ως προϋπόθεση τη διακριτικότητα και την ανωνυμία, για προφανείς λόγους αλλά και γιατί σχεδόν όλοι χρηματοδοτούσαν ταυτόχρονα και τα δύο μεγάλα κόμματα…….».


Η συνέχεια των αποκαλύψεων του απολαυστικού Τσουκάτου στο «Παρόν»

ΠΗΓΗ: exastal