18 Ιουλ 2009

Ο ιός της ανοησίας και ... το ΠΑΣΟΚ!!!

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο περί «ανυπαρξίας εθνικού σχεδίου δράσης» για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης και για «αμφιβολίες σχετικά με την ετοιμότητα της χώρας και του κρατικού μηχανισμού σε περίπτωση πανδημίας».
Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής, Παναγιώτη Μελά, οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι «ο τελευταίος απολογισμός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κάνει λόγο για 100.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού της γρίπης και προειδοποιεί για περαιτέρω έξαρσή της το Σεπτέμβριο. Παράλληλα, πρόσφατο πόρισμα έγκριτης επιστημονικής μελέτης επισημαίνει πως υπάρχουν ομοιότητες του στελέχους της νέας γρίππης με αυτό του ιού της Ισπανικής γρίπης του 1918, που προκάλεσε το θάνατο σε 50 εκ. ανθρώπους».

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Τι άλλο να κάνει η Κυβέρνηση από το να ενημερώνει, να εμβολιάζει με τα ταυτόχρονα μέτρα που έχει πάρει στα αεροδρόμια και στα νοσοκομεία;;; Ρε συντρόφια γιατί δεν δίνετε στη δημοσιότητα το δικό σας "σχέδιο"; Αν το δικό σας είναι καλύτερο απ' αυτό της Κυβέρνησης πείτε το! Το κρατάτε κρυφό για τις εκλογές του Μαρτίου; Θα θέλατε να πεθάνουν άνθρωποι παρά να μας πείτε το εκπληκτικό "σχέδιό σας";
Έπειτα, τι σχέση έχει ο ιός του 1918 !!! με αυτόν του 2009;;; 91 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!! Πάτε καλά;;; Εάν δεν το ξέρετε η ιατρική επιστήμη ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 91 ΧΡΟΝΙΑ!!! (Τελικά ή τους χαζούς κάνουν ή χαζοί είναι)!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! (Καθόλου απίθανο)

Συμπέρασμα: Ο ιός της βλακείας και της ηλιθιότητας είναι πιο "επικίνδυνος"!!!