31 Ιουλ 2009

Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε τους άξονες της οικονομικής του πολιτικής (Μη φάτε...θα σφάξουμε γλάρο)!!!

Την Οικονομία επιλέγει το ΠΑΣΟΚ ως σημαία της επίθεσης που ετοιμάζεται να εξαπολύσει εναντίον της κυβέρνησης με αποκορύφωμα τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία όπως εκτιμά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι «η τελευταία πριν από τις εκλογές».
Σε ευρεία κομματική σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα στη Βουλή για να συζητήσει την παρουσία του στην ΔΕΘ, ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε τους άξονες της οικονομικής του πολιτικής που είναι οι εξής
- Ένα σχέδιο άμεσης ανάταξης της οικονομίας
- Στήριξη της απασχόλησης και την αντιμετώπιση της ανεργίας
- Δίκαιη αναδιανομή
- Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης
- Δημιουργία αγοράς στην υπηρεσία του πολίτη με νέο πλαίσιο εποπτείας

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:
@ Η “πράσινη” ανάπτυξη πήγε περίπατο μετά το στραπάτσο των ευροεκλογών. Το GAP σε καθαρόαιμη επίδειξη απλών ευχολογίων. Για να έχουμε να λέμε και κάτι αλλιώς θα τον ξεχάσει και ο γείτονας του.

@ Δεν μας το λέει και στα αγγλικά αυτό το “Δημιουργία αγοράς στην υπηρεσία του πολίτη με νέο πλαίσιο εποπτείας” μήπως και βγάλουμε κάποιο νόημα?
Κατά τα άλλα, η επίθεση είναι όντως πολύ σκληρή. Όπου νάναι θα πέσουν και τα χειμερινά ανάκτορα.

@ Οποιαδήποτε σχόλια για τα διάφορα σχέδια του Γιωργάκη (αντιμετώπιση παγκόσμιας κρίσης, πανδημίας, τρομοκρατίας, τουρκίας, πγδμ, κλπ) είναι πραγματικά ΠΕΡΙΤΤΑ.
Μοιράζει αόριστες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά χωρίς κανένα περιεχόμενο, συγκεκριμένη δέσμευση, θεσμική συνοχή ή οικονομική κοστολόγηση.
Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι το παιδί αυτό είναι από άλλο πλανήτη.
Αν γίνει πρωθυπουργός θα γελάμε και θα κλαίμε ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.

@ Εμένα μου θυμίζει τη “συμμετοχική δημοκρατία”. Πολιτική μαγεία… μιλάς για κάτι τόσο πολύ που στο τέλος νομίζεις ότι τόχεις κιόλας… πασοκική αλχημεία… τόσα χρόνια σοσιαλισμός και δεν κατάφερε να κάνει το σοσιαλιστικό αυτονόητο: Το κράτος-ελεγκτή! Νόμιζαν ότι το είχαν κάνει ήδη και έπρεπε να τους προσκυνούμε κιόλας!!!
Τελικά είχαν πετύχει με μαγικό τρόπο το: κόμμα-μιζοδιαχειριστή

@ Και όλη αυτή την ψόφια παράσταση την ονομάζουν σκληρή επίθεση. Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου για την μαχητικότητα του GAP.

@ – Πώς παν, κόρακα, τα παιδιά σου;
– Όσο παν, τόσο μαυρίζουν.
ΠΗΓΗ: antinews